Jasmina werkt met veel liefde aan je nagels, en dat zie je aan het resultaat! Altijd tip top verzorgd, super goede service en altijd gezellig.

De keuze aan kleur en styling is overweldigend!

Absolute aanrader!!

Angelique vd M.

 

Super blij met mijn nagels elke keer weer!

De nagels zijn van top kwaliteit en er wordt zeker tijd ingestoken. Daarnaast is het super gezellig en ga ik blij en met mooie nagels weg
Bij twijfel met wat je wilt weet ze altijd raad!
Zeker een aanrader om hier je nagels te laten doen.

Gwen  S.

 

Ik ben zelf nagelstyliste en was daarom opzoek naar een top salon die mijn nagels kon doen. Jasmina luister naar je wensen. De opbouw van de nagel is mooi met de bolling op de juiste plek en je komt niet met dikke nagels terug! Plus Jasmina is erg gezellig om mee te kletsen!

Amber M.
 
 

Een keurige en correcte dame die een hele hoop creativiteit bezit. Goed verzorgd, vriendelijk en uiterst precies in haar werk. Je loopt tevreden de deur uit! Zeker de moeite waard!

Sabrina S.

 

Kwam met enorm beschadigde nagels bij Jasmina. Ze raadde me rubberbase aan, zodat mijn nagels konden herstellen. Ging er met prachtige natuurlijk-ogende nagels weer weg. Superblij met haar! Kundig en vriendelijk!

Dulcita L.

 

Jasmina is een hele lieve, spontane vrouw die weet wat ze doet! Voelde mij gelijk op mn gemak bij haar, ze heeft erg leuke ideeën voor op je nagels. En werkt zeer hygiënisch.

Zeker een aanrader!!!

Tessa S.

 

Super lieve vrouw. En wat een mooie salon!

Ben vaak naar andere salons geweest, waar de hygiëne ver te zoeken was. Ik kreeg een eigen vijlen setje en alles wat ze gebruikte kwam uit een machine met alcohol. Super schoon. Daarnaast luistert ze naar wat jij wil en geeft ze ook advies.

Ik heb in het half jaartje dat ik bij Jasmina kom nog nooit een nagel gebroken. En ik ga elke dag bij mijn paarden op stal. Echt een aanrader!

Ik ga elke keer weer super tevreden naar huis.

Bianca B.

 

Vandaag voor het eerst bij Jasmina geweest. Na jarenlang elders m’n nagels hebben laten doen.
Eerste indruk is heel goed. Bij het eerste contact geeft ze duidelijk aan hoe haar werkwijze is en wat haar tarieven zijn.
Er is voldoende parkeerplaats voor de deur.
Ze heeft een heel mooie, gezellige en schone ruimte.
Jasmina is erg geschrokken van de staat van m’n nagels (door toedoen van de andere salon)
Ze heeft mij verteld waarom, wat er verkeerd is gegaan bij de vorige salon en wat zij eraan kan doen.
Tijdens de behandeling merk ik dat zij enorm schoon werkt. (Eigen vijl, haar tools gaan in een badje met alcohol na gebruik en de tools zien er keurig schoon uit)
Het contact tijdens de behandeling is gezellig en de tijd vliegt. Ik merk dat zij echt passie heeft voor haar vak!
M’n nagels zien er prachtig uit en ik heb direct voor de rest van het jaar afspraken gemaakt.
Ik ben enorm blij en zou anderen zeker aanbevelen naar Jasmina te gaan!
Laurien H.

 

 
Ik sport 6x in de week, rij paard en werk in de horeca, maar heb nog nooit een nagel gebroken in de tijd dat ik ze bij Jasmina laat doen! Naast de mooie nagels die je ervoor krijgt, kom ik ook altijd met plezier door de gezellige sfeer en gesprekken :-)

Chemenne S.

 

Zeer blij met mijn nagels. Ergens anders waren mijn nagels erg verpest. Nu was het aan Jasmina om mijn nagels op te lappen! Dit heeft ze fantastisch gedaan! Ik geef haar een dikke 10..

Kelly S.

 

Heel blij met Jasmina, ik heb echt probleem nagels waaronder drie chronisch!

Ik zocht een studio voor natuurlijk en verzorgde nagels en kwam bij toeval via fb bij Jasmine. Na een paar behandelingen ben ik meer dan tevreden. Zelfs de ergste nagels knappen wat op en voor het eerst sinds jaren kijk ik met plezier naar mijn handen!! Blijf zeker klant!!

Ellie K.

 

Jasmina is een ontzettend creatieve en lieve vrouw.

Goede zorg en werkt hygiënisch.

Denk mee met creaties. ( Wat ik persoonlijk heel fijn vindt )

Mijn eigen nagels zijn nog niet eerder zo lang geweest zonder behulp van BIAB. Ik doe er alles mee, zoals ik ook zonder het product zou doen, maar het blijft zitten als een huis.

Ik zou haar salon daarom aan iedereen bevelen.

Esther dV.

 

Jasmina denkt altijd goed mee, en zorgt ervoor dat je zolang mogelijk plezier heb van je nagels. Ze werkt erg netjes en hygiënisch, ook is ze altijd erg gezellig. Ze kan alles en doet ook altijd meer dan haar best om je de perfecte nagels te geven. Ben altijd super blij met me nagels en heb nooit iets aan te merken.

Sabine B.

 

Lieve Jasmina....wat ben je een topper!

na 1,5 jaar chemo en nog meer zooi te hebben gehad, waren mijn nagels "slap" maar ik wilde zo graag mooie en verzorgde nagels en daar ging je aan de slag... nu voor de tweede x weer top nagels. ben zo ontzettend blij. bedankt voor je advies die je geef, en je geduld!

Liefs Linda K.